Μωβ

 

Το μωβ είναι ένα χρώμα που εκφράζει την πνευματικότητα, την πολυτέλεια και το πλούτο, αποπνέει ηρεμία και στυλ. Δίνει μία αίσθηση glam είτε στην διακόσμηση του γάμου είτε του σπιτιού. Είναι ένα χρώμα που έχει αρκετές αποχρώσεις, το Λιλά, το Βιολετί και μην ξεχνάμε την Λεβάντα όπου έχει κερδίσει μεγάλο έδαφος τα τελευταία χρόνια στον χώρο της διακόσμησης γάμου.

Αν αποφασίσετε να είναι το χρώμα του γάμους σας, μπορεί να σταθεί είτε μόνο του, είτε να μπερδευτεί με τις ίδιες του τις αποχρώσεις. Συνδυάστε το με το ανάλαφρο ύφος του κίτρινου, με το επιβλητικό χρυσό ή ασημί, αν θέλετε να ανεβάσετε τον πήχη του elegant ακόμα περισσότερο. Συνδυασμένο με το γκρι δίνει ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα και με το ροζ για πιο παιχνιδιάρικο ύφος

MUST: Μία πινελιά μωβ στο νυφικό σας, όπως μία κορδέλα ή ένα στεφανάκι με λουλούδια στα μαλλιά. Εάν έχετε παρανυφάκια να πρωτοτυπήσουν και να τολμήσουν να φορέσουν λιλά φόρεμα ή φούστα από τούλι. Για τον γαμπρό ας επιλέξουμε μία μωβ γραβάτα για να δέσει αρμονικά με το σύνολο.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Pinterest
*Η αναπαραγωγή του άρθρου σε άλλα site είναι ελεύθερη αρκεί να αναφέρεται η πηγή.