Λεβάντα

                                         Levander Time

 

Τέσσερα χρόνια πριν,  στο γάμο του αδερφού μου, ο διακοσμητής γάμων Zarten μου είχε προτείνει να χρησιμοποιήσουμε “λεβάντα” στον στολισμό, καθώς το χρώμα του γάμου που είχε επιλεχθεί ήταν το Μωβ. Τον είχα κοίταξει παραξενεμένη και τον ρώτησα γιατί Λεβάντα;  Γιατί μυρίζει υπέροχα, έχει ωραίο χρώμα και τα φύλλα της είναι πράσινο – ασημί και θα δέσουν πολύ αρμονικά με τον υπόλοιπο στολισμό. Πόσο δίκιο είχε…Την βλέπουμε συχνά πλέον είτε μόνη της για να δώσει ένα rustic ή μποέμ ύφος, είτε συνδυασμένη με τριαντάφυλλα, λυσίανθους για πιο glamour στυλ.
Η λεβάντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βασικό θέμα στο γάμο σας, επιλέγοντας το προσκλητήριο να έχει τύπωμα λεβάντας, η μπομπονιέρα να έχει δεμένο ένα μικρό ματσάκι, το ρύζι να έχει μέσα αποξηραμένη λεβάντα ή σαν βοηθητικό φυτό στον στολισμό.

Ναι το έχουμε δει σε πολλούς γάμους και βαπτίσεις, όμως η λεβάντα δεν χάνει την αξία της. Τα γκριζοπράσινα φύλλα της σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. Color of the year σύμφωνα με την Pantone το Ultra Violet, οπότε και όλες οι χρωματικές αποχρώσεις του μωβ. Do It και για το 2018!

 

 

Δείτε και άλλες αποχρώσεις του Μωβ

 

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από το Pinterest
*Η αναπαραγωγή του άρθρου σε άλλα site είναι ελεύθερη αρκεί να αναφέρεται η πηγή.